Apartament
Aurelia

P R O I E C T

"Simplicity is the key to all true elegance"
Inainte de a realiza, copii devin adolescenti cu o personalitate unica. Personajele Disney, super-eroii, culorile vesele isi pierd farmecul fiind inlocuite cu un ambient in care ei vor putea sa lucreze, sa creeze si sa se dezvolte. Iar noi suntem mereu incantati sa devenim parte a unei astfel de evolutii, astfel incat acest design a fost special conceput pentru un tanar la inceput de drum.
Pentru acest proiect am ales sa folosim tonuri neutre care ofera in acelasi timp profunzime si stil.De asemenea cateva detalii in culori prime au complementat paleta monocromatica.
Fiind un spatiu relativ limitat, am incorporat dressingul ca parte a holului devenind o solutie practica si eficienta. Mobilierul de bucatarie creeaza iluzia unui extra spatiu, iar montajul draperiilor aproape de tavan au menirea de a spori vizual spatiul livingului .Ferestrele reprezinta factorul spectaculos al incaperii ocupand un intreg perete. Acestea ofera din plin lumina naturala devenind ele insele o piesa de decor.Prin marimea lor transforma amenajarea iar celelalte piese de mobilier raman cumva pe fundal completand imaginea adusa de ferestre.
Gresia si parchetul in aceeasi camera este o optiune pe cat de indrazneata , pe atat de contemporana. Eleganta si rezistenta gresie prezenta atat pe hol cat si langa bucatarie se imbina in mod placut si firesc cu parchetul montat in restul incaperii .
Pentru amenajarea bucatariei s-a utilizat un mobilier alb mat care confera luminozitate, spatiul capatand instantaneu un aspect aerisit. Amplasarea de o parte a chiuvetei si de cealalta a plitei si cuptorului este una strategica pastrand suficient spatiu pentru zona de lucru si respectandu-se astfel standardele in industria arhitecturii.
Livingul este caracterizat printr-un spatiu amplu, o canapea extensibila si foarte confortabila care detine un sistem de extensie de calitate pentru a nu risca o uzura prematura, si un perete decorativ care imita marmura oferindu-i camerei o autentica indentitate. Marmura permite crearea unui decor chic fara a deveni auster, datorita diferitelor culori calde. In plus, tabloul care "imbraca" cel de-al doilea perete decorativ, are,prin natura nuantelor, acea nota de sensibilitate care constrasteza foarte bine stilul modern al apartamentului.
Zona de dining sau de studiu ,redata prin prezenta masutei rotunde din cadrul proiectului, se remarca printr-un perete in tonuri predominant pamantii. Nuantele de gri din cadrul amenajarii subliniaza o dinamica eleganta prin asocierea cu albastrul marin prezent in prima jumatate a tapetului iar oglinzile asimetrice confera un look stilat.
Un element care capteaza privirile este combinatia inedita dintre lustra clasica si cea minimalista. Cele doua corpuri de iluminat care fac parte din povesti diferite functioneaza in acest decor ca yin si yang avand ca scop animarea intregului spatiu. In acest fel, locuinta modesta ca si dimensiuni a fost transformata intr-una placuta, aerisita cu accente calde care nu altereaza caracterul modern al apartamentului.

Virtual tour

Locatie:
Bucuresti

Virtual tour

Suprafata:
53 mp

Virtual tour

Data:
12.05.2019